Winterschilder of binnenschilder nodig?

Ben je op zoek naar een winterschilder? Of je nou een binnenschilder of een buitenschilder nodig hebt: Dove Kwasten voert jouw schilderwerk graag uit. Je geeft daarmee ook een kans aan dove en slechthorende schilders om te werken aan een mooie toekomst. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in ons vakgebied en zijn begonnen in Culemborg. Inmiddels hebben wij ook franchises verspreid over het land. Klinkt dit alles je goed in de oren? Neem dan contact met ons op of lees nog even verder!

Ik wil graag een eerlijke offerte ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken in stilte

Een punt waar nogal eens ergernis over kan ontstaan is het geluid dat via de stereo installatie van de schilders door de buurt schalt. Daar zul je bij ons niet mee te maken krijgen: bij ons werken dove en slechthorende schilders die hun werk doen in stilte.

Schilder gezocht voor buiten en binnen
woning gevel schilderen

Afspraak is afspraak

Voor Dove Kwasten staat eerlijkheid voorop. Wij vinden het dan ook belangrijk dat we eerlijk en oprecht zijn in ons advies naar de klant. Bij Dove Kwasten kun je rekenen op een scherp en eerlijke offerte, en kom je niet voor allerlei verassingen te staan. Wij gaan hierbij dan ook uit van het principe: afspraak is afspraak.

Vraag snel en eenvoudig uw offerte aan

Winterschilder of binnenschilder gezocht? Wij verzorgen graag uw schilderwerk en aanverwante klussen.

Winterschilder of binnenschilder gezocht? Wij zijn vakmensen

Dove Kwasten is trots op het feit dat we ons een erkend leerbedrijf mogen noemen. Daarmee willen wij dan ook graag een bijdrage leveren aan onze maatschappij. In ons geval ligt de focus op het opleiden van mensen die op afstand staan van de arbeidsmarkt tot vakschilders. We zijn trots op het feit dat we 2 keer zijn genomineerd voor de Nationale Schildersvakprijs. Ook zijn we 1 keer genomineerd voor de Franchise Starter Award. Uit die nomineringen blijkt de waardering die we krijgen van de klant voor het geleverde werk. Dat doet ons absoluut goed.

Schilders_DK
huis schilderen

Schilderwerk

Misschien heb je al lang gezocht naar een winterschilder of binnenschilder. Bij ons kun je rekenen op vakwerk, of het nou binnenshuis of buitenshuis is. Hierbij is belangrijk om je huis in een goede staat te houden. Om die reden is het aan te raden om je huis na een aantal jaar te voorzien van nieuw schilderwerk. Dat kan betrekking hebben op kozijnen, deuren, muren, plafonds, ramen en goten. Wij schilderen met verf van hoge kwaliteit en de kleuren zijn goed op elkaar afgestemd. Op die manier is je huis weer up-to-date.

Vraag snel en eenvoudig uw offerte aan

Winterschilder of binnenschilder gezocht? Wij verzorgen graag uw schilderwerk en aanverwante klussen.

Onderhoud

Wij zijn niet alleen winterschilders of binnenschilders. Wij leveren ook onderhoudswerk voor verenigingen van eigenaren (VVE’s), overheidsinstellingen, vastgoedbeheerders en wonincorporaties. Ook als particulier kun je bij Dove Kwasten terecht voor onderhoudswerk (aan een woning). Denk hierbij aan afgebladderd schilderwerk of vervaagd schilderwerk.

woning schilderen 2
winterschilder en binnenschilder

Restauratie

Misschien ben je in het bezit van een historisch pand en zoek je een schilder die kennis heeft van schilderwerk bij historische panden. Dove Kwasten kan restauratie werkzaamheden verrichten aan jouw historische pand. Voorbeelden van dergelijke werkzaamheden zijn restauratie werkzaamheden aan ornamenten of glas in lood. Wij hebben de mensen in huis die hun vak verstaan en samen met jou tot een mooi resultaat kunnen komen.

Vraag snel en eenvoudig uw offerte aan

Winterschilder of binnenschilder gezocht? Wij verzorgen graag uw schilderwerk en aanverwante klussen.

Houtrot Renovatie

Als je op zoek bent naar een duurzame oplossing voor houtrot renovatie dan ben je bij Dove Kwasten aan het juiste adres. Wij zullen niet te snel overgaan tot het vervangen van materiaal, maar zullen eerder kijken naar herstel mogelijkheden. Op die manier besparen we jou een hoop geld en gaan we duurzaam te werk. Uiteraard gaan we wel tot vervanging over (uiteraard in overleg) indien nodig. Het resultaat zal zijn dat het materiaal als nieuw is.

schilderen hout
muur schilderen

Spuitwerk voor keukens, plafonds en wanden

Ook voor spuitwerk hebben wij vakmensen in dienst. Door gebruik te maken van de juiste materialen, kunnen wij kwaliteit spuitwerk leveren voor jouw wanden, keuken of plafond. Spuitwerk is relatief snel te realiseren, wat dus ook geld kan besparen. Daarbij mag het resultaat er ook zijn: egaal, strak en geen strepen. Tevens blijft de structuur van de muur behouden.

Vraag snel en eenvoudig uw offerte aan

Winterschilder of binnenschilder gezocht? Wij verzorgen graag uw schilderwerk en aanverwante klussen.

Constructie Staalwerk

Dove Kwasten levert ook schilderwerk voor constructie staalwerk. Denk hierbij aan bruggen, viaducten, lichtmasten en draagconstructies. Een andere term die hiervoor wordt gebruikt is staalconservering, Bij het door ons geleverde werk maken we gebruik van coating met een hoge kwaliteit. Zo blijven de onderhoudskosten laag en zal de constructie tevens goed beschermd zijn tegen de weersinvloeden.

machine_schilderen
huis_schilderen1

Glasrenovatie

Misschien heb je wel een aantal ramen waar veel krassen in zitten. Dan kun je bij ons terecht voor glasrenovatie. Krassen kunnen op allerlei manieren ontstaan, bijvoorbeeld tijdens werkzaamheden aan je nieuwbouwwoning. De krassen worden door ons weggehaald door gebruik te maken van een polijstmachine. Graffiti en chemische aanslag kunnen ook door middel van de polijstmachine worden weggehaald.

Wij hebben onder andere gewerkt voor:

Ik wil graag een eerlijke offerte ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.