Tech Vastgoed / VVE Beheer

Omdat wij “gezamenlijk” met onze franchisenemers meer dan 100 jaar ervaring hebben op alle vlakken binnen het tech gebouwen beheer bundelen wij deze ervaring samen in onze dienst technische gebouwen beheer Dove Kwasten. Vaak zien wij bij kleine VVE´en dat er een gebrek is aan kennis, en netwerk om het VVE complex op de juiste persoonlijke en op een verantwoordelijke wijze van onderhoud te voorzien.
Bij vele VVE beheerders sneeuwen die kleine VVE´en onder, en de kosten voor het beheer worden te hoog of onpersoonlijk. Bij vele VVE´en hebben wij het schilderwerk en meer uit mogen voeren, kort bij de werkvloer, en met een duidelijke werkwijze. Geen onnodige rompslomp er om heen, en geen dure kantoren etc. Helder en transparant is onze werkwijze.

Schilderwerk
dove kwasten banner

Doelgroep

Juist bij de kleine VVE´en (max. 20 appartementen) en kleine vastgoed eigenaren, stichtingen, en verenigingen.
Verhuur is niet van toepassing, wij doen waar we goed in zijn. Tech beheer van gebouwen(alles aan en om het VVE / vastgoed complex heen).

Financieel beheer

´Baas over eigen buik´, is ons motto. Dat wil zeggen. Samen doen we het financieel beheer, wij nemen nooit het beheer financieel over. Wij zijn van mening dat de VVE eigenaren altijd moeten weten wat er speelt op financieel gebied. Samen met de penningmeester dragen wij zorg over het welzijn van, daarbij naar wens (eis van onze kant), een VVE bewoner hierbij. Deze driehoek verhouding is de basis van een goed financieel beleid.

deur schilder
hans-van-hartskamp

Onze werkwijze

• Eerste kennismakinggesprek is gratis.
• MJOP maken in overleg 450.- ex btw tot aan de 10 appartementen.
• MJOP maken in overleg 650.- ex btw tot aan de 20 appartementen.
• Beheer per maand 75.- ex btw alle diensten inbegrepen (geen financieel ) en 10% van offerte bedrag.
• In alle offerte procedure open communicatie.
• Los uur tarief consult bij onpartijdige kwaliteitscontrole en meer, 75.00 ex btw km etc.
• Contract duur minimaal 1 jaar.

Werkgebied

Ons gebied is, geheel provincie Zuid-Holland, Utrecht, Regio Hilversum, Weesp, Stad Amsterdam, Regio Arnhem.

dovekwasten_logo