Schilder gezocht voor buiten!

Ben je op zoek naar een schilder voor buiten? Door bij Dove Kwasten uw schilderwerk te laten verzorgen geeft u dove en slechthorende schilders een kans om een mooie toekomst op te bouwen. Wij zijn opgericht in Culemborg en hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het schildersvak. Inmiddels hebben wij een landelijke dekking door onze franchise organisatie. Heeft u wel oren naar Dove Kwasten? Lees dan verder of neem contact op!

Ik wil graag een eerlijke offerte ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken in stilte

Een groot voordeel van het laten verzorgen van uw schilderwerk door Dove Kwasten is dat wij werken in stilte. Daarmee bedoelen we dat wij geen stereo installatie bij ons hebben staan waar de hele dag luide muziek uitkomt (inclusief schilders die hun zangkunsten vertonen).

Schilder gezocht voor buiten en binnen
woning gevel schilderen

Eerlijkheid duurt het langst

Wij vinden het heel belangrijk om eerlijk te zijn naar u als klant zijnde. Wij geven u graag een eerlijk en oprecht advies voor het te verrichten werk. U kunt een scherpe en eerlijke offerte van ons verwachten, zonder enige nare verassingen achteraf. Bij Dove Kwasten geldt dan ook: afspraak is afspraak.

Vraag snel en eenvoudig uw offerte aan

Schilder gezocht? Wij verzorgen graag uw schilderwerk en aanverwante klussen.

Schilder gezocht? Wij zijn vakmensen

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat we ook een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Het DNA van Dove Kwasten is dan ook het opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot vakschilders. Tevens zijn wij al 2 keer genomineerd voor de Nationale Schildersvakprijs en 1 keer genomineerd voor de Franchise Starter Award. Daaruit blijkt een stukje waardering van de klant voor het werk wat we leveren, waar we zeer blij mee zijn.

Schilders_DK
huis schilderen

Schilderwerk

Heeft u lang naar een schilder gezocht? Wij leveren vakwerk bij ons schilderwerk voor binnen en buiten. Het is belangrijk om uw huis in een goede conditie te houden. Daarom kan het absoluut geen kwaad om na een aantal jaar uw huis van een nieuw likje verf te voorzien. Denk hierbij aan de ramen, deuren, kozijnen, plafonds, muren en en goten van van uw huis. Wij maken gebruik van hoge kwaliteit verf en gebruiken kleuren die mooi op elkaar zijn afgestemd. Zo is uw huis straks weer helemaal up-to-date.

Vraag snel en eenvoudig uw offerte aan

Schilder gezocht? Wij verzorgen graag uw schilderwerk en aanverwante klussen.

Onderhoud

Bij onderhoud kun je denken aan onderhoudsprojecten voor vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren (VVE’s), woningcorporaties en overheidsinstellingen. Ook voor particulieren kunnen wij onderhoudswerk aan een woning verzorgen. Een voorbeeld is een specifiek onderdeel van een woning waar het schilderwerk is afgebladdderd of vervaagd, terwijl de rest van de woning nog helemaal gaaf is.

woning schilderen 2
kunst

Restauratie

Heeft u naar een schilder gezocht voor uw historische pand? Bij Dove Kwasten kunt u ook terecht voor restauratie werken aan uw historische pand. Denk hierbij aan historische panden of kerken. Of dat uw pand nu vraagt om restauratie werk aan het glas in lood of ornamenten: wij hebben de juiste vakmensen in huis om tot een mooi en passend resultaat te komen. Zo doen wij recht aan de originele sfeer van uw prachtige pand.

Vraag snel en eenvoudig uw offerte aan

Schilder gezocht? Wij verzorgen graag uw schilderwerk en aanverwante klussen.

Houtrot Renovatie

Door de houtrot renovatie uit te laten voeren door vakmensen krijgt u een duurzame oplossing. Wij gaan niet te snel over tot het vervangen of vernieuwen van materialen, maar kiezen eerder voor opvullen en uitvrezen. Dat is vaak voordeliger en minstens net zo duurzaam. Uiteindelijk zorgt ons werk ervoor dat de reparatie niet zichtbaar is en het resultaat als nieuw is. Uiteraard gaan wij indien nodig wel over tot vervanging wanneer dat benodigd is.

schilderen hout
muur schilderen

Spuitwerk voor keukens, plafonds en wanden

Dove Kwasten heeft de vakmensen in dienst die, in combinatie met de juiste materialen, het spuitwerk voor uw keuken, plafond of wanden kunnen verzorgen. Een groot voordeel van spuitwerk is dat het relatief snel gaat, en daardoor ook geld kan besparen. Tevens is het resultaat ook nog eens streeploos, strak en egaal. Dat terwijl bijvoorbeeld de structuur van uw muur gewoon behouden blijft.

Vraag snel en eenvoudig uw offerte aan

Schilder gezocht? Wij verzorgen graag uw schilderwerk en aanverwante klussen.

Constructie Staalwerk

Bij constructie staalwerk kunt u denken aan schilderwerk voor allerlei stalen constructies zoals lichtmasten, viaducten, draagconstructies, bruggen et cetera. Deze werkzaamheden worden ook wel staalconservering genoemd. Omdat wij gebruik maken van hoge kwaliteit coating blijven de onderhoudskosten laag en is uw constructie ook nog eens goed beschermd tegen de weersinvloeden.

machine_schilderen
huis_schilderen1

Glasrenovatie

Bij glasrenovatie gaan wij bijvoorbeeld krassen uit uw glas verwijderen. De krassen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan bij uw nieuwbouwwoning tijdens alle werkzaamheden die erbij horen. Wij verwijderen de krassen door middel van een polijstmachine. Ook chemische aanslag en graffiti kunnen we met deze methode verwijderen.

Ik wil graag een eerlijke offerte ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.