Over ons

Dove Kwasten

Wij zijn met onze franchisenemers en steunpunten het enige professionele schildersbedrijf in Nederland wat plaats biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met onze gediplomeerde vakschilders met passie voor het schildersvak onderrichten wij onze schilders-in-opleiding met onze jarenlange ervaring. Ons doel is om met onze dove en slechthorende schilders(-in-opleiding) professioneel schilderwerk te leveren aan onze opdrachtgevers. Wij werken op een open en transparante wijze voor onze zakelijke en particuliere opdrachtgevers. 

Mijn verhaal

"Mijn verhaal is niet uniek helaas. Ik werd slechthorend geboren en mijn ouders kregen na mijn geboorte gratis advies van de artsen: Hij kan wel zonder gehoorapparaten, hij leert er maar mee leven. Zo makkelijk was dat niet helaas. Mijn vader en broer zijn doof, ik slechthorend. Maar er werd geen rekening gehouden met onze beperking. Ik kreeg te horen van mijn leraar in de de 5e klas: 'Je bent stom en dom! Doe maar iets met je handen.'

Maar hoe ontwikkel je je als communiceren zo moeilijk gaat? Op mijn 21e kreeg ik eindelijk gehoorapparaten, en eigenlijk ben ik me toe pas sociaal en maatschappelijk gaan ontwikkelen. Verbaal werd ik sterker. En ja: toen ging leren veel beter. Na veel vallen, opstaan en een aantal opleidingen ben ik een volledig gediplomeerd schilder geworden. Met alle jaren ervaring durf ik om nu te kunnen zeggen dat ik een vakman ben.

Mijn weg gun ik anderen niet. Dat bracht me op het idee voor Dovekwasten.nl. Want mijn verhaal is niet uniek en de wereld is ten diepste niet veranderd. Ik ken genoeg verhalen van anderen. Dit moet toch beter kunnen! Daarom wil ik met Dovekwasten.nl mensen een toekomst geven. Dovekwasten.nl is het enige schildersbedrijf in Nederland, en misschien wel in de wereld, dat nagenoeg alleen uit dove mensen bestaat. Zonder subsidies van de overheid of het UWV. Maar met hulp van onze tevreden klanten!

Dove mensen, of andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die het mooie schildersvak willen leren zijn bij ons van harte welkom. Laten we samen een mooi stuk vakwerk maken, in een leuk en uniek bedrijf. Onze opdrachtgevers en klanten zijn daarin onze sociale partners. Alleen door hen kan Dovekwasten.nl bouwen aan een goede toekomst voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt."

Hans van Hartskamp

Hans_close_up_2

Waarom kiezen voor Dovekwasten.nl?

Wij staan voor service, kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht

Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven

Op onze producten en diensten krijgt u jarenlange garantie

Tijdens de uitvoering van uw verbouwingsproject heeft u een vast aanspreekpunt

•U bouwt mee aan een toekomst voor onze dove en slechthorende schilders(-in-opleiding)!

Klantgericht

Wij staan voor een klantgerichte en professionele werkwijze die uw tevredenheid garandeert. Door de jaren heen hebben wij als schildersbedrijf al vele honderden klanten tevreden gesteld met ons vakwerk. Wij leveren u ook graag ons vakwerk!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken een offerte op maat.

Helpt u ons om dove mensen het mooie schildersvak te leren?  Dan helpen wij u met Social return.


Hans van Hartskamp
Eigenaar van www.dovekwasten.nl