Klusjesman gezocht?

Over Wilmar IJskes

 

Wilmar IJskes is zo’n ondernemer die van jongs af aan dingen beetpakt. Een bezige bij en niet stil willen zitten zijn typische kenmerken voor hem. Na het afronden van zijn VMBO PIE (produceren, installeren en energie) start hij in november 2018 op 17-jarige leeftijd zijn eigen bedrijf. Wilmar biedt zijn technische handen aan en is breed inzetbaar. Tuinhekken plaatsen, glas zetten, vlonders bouwen, tuinherstel tot rolgordijnen ophangen, dus allerhande klussen in en om het huis. Verder verkoopt hij aan zijn klanten gereedschap en andere materialen die nodig zijn. Dan krijg je een soort rijdende bouwmarkt.

Klusjesman Wilmar IJskes
Schort

Al op jonge leeftijd ervaart hij ook tegenslagen. Maar doorzettingsvermogen en inzicht helpen hem altijd verder. Dat vind je terug in zijn werk en projecten. Altijd opzoek naar de beste manier en eerlijk naar de klant toe. Dovekwasten is voor Wilmar een nieuwe stap. Samenwerken met mensen die ander technisch werk verzorgen. Vakschilders dus. Wilmar is franchisenemer waardoor krachten en naam gebundeld zijn. Dovekwasten kan nu een nog bredere dienstverlening aanbieden bij de klanten. Vakschilders komen bij hun klanten klussen tegen die geschikt zijn voor een man zoals Wilmar. Dus wilt u uw huis verder aanpakken, binnen of buiten? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij de technische man van dovekwasten.nl

Offerteaanvraag klusjesman

Via onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen. Na ontvangst van uw formulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.