Gemeenten en reïntegratie

Samenwerking?

Natuurlijk willen wij samenwerken, door jarenlang ervaring werkt onze methode op bepaalde zaken beter dan de regels regionaal en landelijke beleid. Zie ook de participatie wet 2015 Rijksoverheid. Echter: ons doel is een stabiel bedrijf/ franchise organisatie op te zetten door heel Nederland waar wij op een verantwoorde manier een basis kunnen neerleggen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zonder deze gezonde basis is niets mogelijk.

Rijksoverheid_logo

Resultaten

 Onze manier van werken heeft tot nu toe 5 vak volwassen dove schilders op/afgeleverd, en diverse kandidaten de basis van het schildersvak bijgeleerd. Dat zijn bewezen resultaten. Op dit ogenblik hebben wij 3 kandidaten binnen ons bedrijf: 2 slechthorenden, en 1 met oorsuizingen (Tinnitus). Dus: op naar meer!

Schilders_DK

Aandachtspunten

 Aandachtspunten die wij belangrijk vinden: ⁃ Intake gesprek met een kandidaat. ⁃ Doelstelling van kandidaat. ⁃ Doelstelling gemeente/re-integratie bedrijf. ⁃ Doel van de samenwerking. ⁃ Duur van leer proces. ⁃ Evaluatie momenten. ⁃ Kosten van investering, gereedschap. ⁃ Vervoer naar de werken. Dit zijn een aantal punten die van toepassing zijn voor, tijdens en na onze samenwerking met de gemeenten/re-integratie bedrijven. Wij weten ook dat bij elke kandidaat weer een ander mens aan tafel zit, die op eigenwijze een groeiproces moet ondergaan om het echte schildersvak te leren, ons eind doel is, “ De basis van het professionele schildersvak leren om op zo’n snel mogelijke manier rendabel te zijn in loonkosten, kunde en een stabiel bestaan op te bouwen met een goede toekomst “

Kandidaten

Een “gezonde kandidaat“ is 2 tot 3 jaar ( BBL leer traject ) bezig om de basis van het professionele schildersvak te leren. U begrijpt wat voor uitzonderlijke prestatie wij leveren (maar ook de kandidaat), en met al onze franchisenemers, om binnen afzienbare tijd een kandidaat rendabel te maken. Daarbij in acht nemend dat wij geen bijdragen krijgen aan subsidie om onze tijd die wij besteden aan kandidaten vergoed te zien.

Kennismaken

Wij en onze steunpunten in het algemeen zijn ee echt professioneel en gediplomeerd schildersbedrijf, wat volgens de KvK en bij wetgeving het schilder CAO moet volgen met alle kosten die van toepassing zijn.