Franchisenemer worden

Waarom franchisenemer worden?

Het concept van Dovekwasten.nl, met professioneel schilderwerk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zicht op een goede toekomst bieden, is zeer succesvol gebleken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat uitbreiding een logische volgende stap is. Onze missie kunnen we echter niet alleen bereiken en zijn daarom opzoek naar echte ondernemers die proactief zijn en die ergens voor willen staan. Namelijk: het Dovekwasten.nl format uitvoeren met dove schilders of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De dove schilders kun je eventueel zelf of met ons opleiden en je moet uiteraard een resultaatgerichte instelling hebben om jouw bedrijf en dovekwasten.nl naar een hoger plan te tillen. Samen kunnen we de wereld veranderen!

Belangrijk voor ons is dat het klikt.

Als franchisenemer kan ook jij een begin maken met een schilderrevolutie binnen Nederland. Goede schilders zijn er voldoende in Nederland, er is maar één bedrijf met het gedachtegoed van Dovekwasten.nl. Richt je uit naam van Dovekwasten.nl op jouw exclusieve rayon en zet ook jouw onderneming succesvol in de markt!

Even voorstellen...

Inmiddels heeft Dove Kwasten.nl al een aantal (aspirant)franchisenemers. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

etienne_rodenrijs

Dhr. E. Rodenrijs

Hoofdkantoor Zuid-Holland
"Als kind was ik altijd al een sociaal mens dat graag met anderen iets moois wilde maken, een team speler dus. Buiten het feit dat ik 3 prachtige kinderen heb waar ik mijn levens ervaring mee deel zie ik ze groeien als zelf bewuste mensen met een mooie toekomst. Het is heerlijk om mijn levenservaring door geven aan mijn zoons: prachtig mag en kan dat zijn. Ik deel kennis binnen mijn vak gebeid als schilder en dat doet mij deugd. Zo ook nu met www.dovekwasten.nl mensen die kansloos aan de zijkant staan, laten groeien door ze een echt mooi vak te leren is voor mij een voldoening als mens en als vakman. Graag geef ik ze een goede toekomst die ze mee kunnen nemen in hun loop baan voor de rest van hun leven: hoe mooi kan dit zijn. Het is prachtig om een leerling te zien groeien tot een professionele schilder in een pracht ambacht: de schilders voor de toekomst. Ook u kunt een bijdrage leveren aan uw “Social return” gevoel."

Waar bevinden zich onze huidige franchisenemers?

Op het kaartje hieronder kun je zien waar wij nu franchisenemers hebben (dit zijn geen fysieke bezoeklocaties):

   De voordelen zijn onder andere:

   • Bewezen concept in een markt met grote potentie

   • Uitgebreide ervaring binnen de branche

   • Originele mogelijkheden om te verrassen om zo klanten aan je te binden

   • Exclusiviteit voor een bepaalde regio (welke regio is voor jou?)

   • CRM/calculatie pakket met helpdesk

   • Social Return

   • Resultaat door samenwerking

   • Succesvolle marketingmix

   • Lage eigen inbreng

   • Werken in de Cloud

   • Grote fun factor bij bedrijven/particulieren

   • Grote klanten binnen bereik (bv. Leger des Heils)

   • Lidmaatschap BNI Nederland in jouw regio

   leger_des_heils_logo

   Voel jij je hierdoor aangesproken?

   Ben jij een sociaal commercieel ondernemer? We zijn niet op zoek naar kortlopende samenwerkingen, maar naar lange, duurzame relaties. Wil jij een franchise beginnen om onze kwaliteit én die van jou te waarborgen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!