Dove Kwasten Schadeherstel

Over Dove Kwasten Schadeherstel

Het is opvallend hoe ik als goedhorende tussen slechthorende, dove en mensen met oorsuizen verkeer. Mijn achtergrond maakt voor mij niet uit, ik ben verliefd op mijn beroep en deel graag mijn kennis. Ik streef ernaar om te groeien in het vakgebied Schadeherstel, waar we prachtige gebouwen hebben waar mensen het authentieke schildersvak kunnen leren. Hier in Schadeherstel zijn er veel mensen met de Wajong uitkering die een kans verdienen om een mooi vak te leren. Ik geef hen die kans. Wil jij ook helpen? Vraag een offerte aan en maak ook een bijdrage. Persoonlijke groei als schilder en als mens is essentieel en versterkt de "Wajongers". Je wordt beloond voor je harde werk.

Hans_naast_bus

Offerteaanvraag Schadeherstel

Via onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen. Na ontvangst van uw formulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam(Vereist)
Adres
Waar heeft u ons gevonden?