Dove Kwasten Hilversum/Weesp

Over Dove Kwasten Hilversum/Weesp

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Damien Tzoulakis

Door het afsteken van vuurwerk heb ik last van hevige oorsuizen.

Van daaruit heb ik niet altijd in een stabiele werkomgeving gezeten om het vak te leren.

Wat wel een goede keuze is geweest is de keuze om zelfstandig te worden. Ik heb geluk gehad met het feit dat mijn vader een vakschilder is die al meer dan 30 jaar ervaring heeft. Ik ben trots op hem en zie hem dan ook als mijn leermeester. Hij is ook mijn backup op het moment dat ik mijn werk niet goed kan doen door hevige oorsuizen.

Het is heerlijk om eigen baas te zijn, wat zeker wordt ondersteund door de goede back office van dovekwasten.nl. Zo kan ik focussen op het schilderwerk en op die manier krijgt u kwaliteit geleverd. Ik ben verantwoordelijk voor de regio Hilversum/Weesp, als onderdeel van het franchise netwerk van dovekwasten.nl. Ook in de regio Utrecht zijn wij actief.

Als u een leuk en goed stuk schilderwerk wilt: neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende offerte. Ik hoor graag van u!

DK_hilversum_weesp

Offerteaanvraag Hilversum

Via onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen. Na ontvangst van uw formulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.