Dove Kwasten regio Amsterdam

Over Dove Kwasten Amsterdam

Ja, het is eigenlijk best gek. Ik als goedhorende tussen slechthorende en dove mensen en mensen met oorsuizen. Voor mij persoonlijk maakt het niet uit. Ik hou van mijn vak, en dat draag ik graag over. Ik wil graag groeien in Amsterdam, hier hebben we mooie panden waar men het echte schildersvak kan leren. Juist hier in Amsterdam zijn er voldoende Wajongers die een kans moeten krijgen voor een mooi vak te leren. Ik geef ze een kans. U ook? Vraag eens een offerte aan. Uw bijdrage is net zo belangrijk als die van mij. Persoonlijke groei als schilder en als mens. Daar worden “ Wajongers"  sterker van. Loon naar werken.

Rachid Chemlal

Offerteaanvraag Amsterdam

Via onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen. Na ontvangst van uw formulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.